Veelgestelde Vragen

Mijn Diensten

Draai je alleen House muziek?

Ik ben een allround DJ en draai muziek waar het publiek enthousiast van wordt. Hoewel mijn persoonlijke favoriet House muziek is, speel ik ook met plezier muziek uit andere tijdperken en genres. Mijn hoofdstijl bestaat uit diverse house sub-genres, maar ik geniet er ook van om hedendaagse dansbare hits uit diverse genres langs te laten komen. Zolang het publiek plezier heeft, mix ik op creatieve wijze diverse stijlen rondom mijn kenmerkende geluid.

Zijn al jouw mixsets zo energiek?

Dat verschilt. Ik probeer altijd het energieniveau gedurende de avond op te bouwen.
Beginnend met bekende tracks met een gemiddeld energieniveau richting muziek met meer energie.

Wat onderscheidt jou van andere DJ’s?

Ik heb van jongs af aan een passie voor dance muziek en gedurende vele jaren heb ik genoten van verschillende House en Dance sub-genres. Het is deze ervaring die ik graag inbreng in mijn mixsets. Doordat ik altijd in staat ben om onverwachte throwback-tracks te combineren met mijn funky stijl, creëer ik een belevenis die je niet vergeet. Voeg daarbij dat ik eigen DJ-edits van bekende tracks maak en live mashups doe en je hebt een unieke ervaring die een brede doelgroep aanspreekt.

Accepteer je ook verzoeknummers?

Ja. Ik vind het leuk om op de avond zelf te horen wat het publiek blij maakt. Daarnaast is het goed als de muzikale voorkeuren van de opdrachtgever vooraf bekend zijn. Hierdoor worden uw lievelingstracks echt een onderdeel van de show.

Hoe hou je je muziekcollectie up-to-date?

Elke week doorzoek ik verschillende muziekbronnen. Niet alleen hitlijsten en populaire Shazams, maar ook professionele DJ organisaties die mij voorzien van content, specifiek samengesteld voor DJ’s.
Via de professionele DJ Record Pools beschik ik over speciale remixen van populaire tracks, waarmee ik mijn optredens herkenbaar, maar nèt dat beetje specialer maak. Daarnaast maak ik met mijn eigen DJ-edits van bestaande tracks mijn optredens helemaal persoonlijk.

Tarieven & Logistiek

Wat is je tarief?

Ik heb een divers aanbod aan mogelijkheden, afhankelijk van uw evenement. Hierbij variëren de kosten tussen €200 en €700, afhankelijk van tijdsduur en benodigde voorbereiding. Leg gerust contact en ik geef per ommegaande een inschatting!

Zijn er bijkomende kosten, zoals reiskosten of een vergoeding voor verzoeknummers?

Het tarief dat ik hanteer is 100% het volledige tarief. Ik beschik over diverse abonnementen bij online muziek diensten, waarmee de muziek die ik gebruik volledig is afgedekt.

Wat voor apparatuur neem je mee? En wat moeten wij verzorgen?

Ik breng ik mijn professionele stand-alone (Pioneer) DJ apparatuur mee, maar als de locatie beschikt over een ‘Club Standaard setup’ (Pioneer CDJ2000’s en DJM900 mixer), dan is dat niet nodig natuurlijk.
Daarnaast heb ik een neutrale DJ booth die met verlichting kan worden gematcht met het thema van het feest.
Veel feestlokaties beschikken reeds over een Profesioneel Audio (PA) systeem, bestaande uit professionele actieve, gevoede speakers. Mocht dat niet zo zijn, dan kan ik zelf een PA systeem verzorgen (tegen meerprijs). Afhankelijk van de grootte van de lokatie en het aantal gasten, zde capaciteit van het benodigde PA systeem hierop afstemmen.

Verzorg je ook verlichting?

Indien de lokatie niet beschikt over geschikte verlichting voor de dansvloer, dan kan ik als extra ook voor de juiste sfeer een verlichtingssysteem verzorgen. Dit bestaat uit veelkleurig led licht (parren) die ik aanstuur middels DMX. Het licht komt helemaal tot zijn recht met mijn rookmachine.

Hoeveel tijd heb je nodig voor het opzetten en afbouwen op de dag van het evenement?

Ik heb ongeveer 60-90 minuten nodig om het geheel te installeren en 30-60 minuten om af te bouwen.

Hoe lang van te voren moet ik je boeken voor een evenement?

In de meeste gevallen bij voorkeur een à twee weken van te voren. Bij een bruiloft beter een maand van te voren ivm voorbereiding en afstemming. Indien u mij op korte termijn nodig heeft; laat maar weten en we kijken wat mogelijk is.