Bruiloft DJ

DJ voor uw bruiloft inhuren?

Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen van uw leven. U investeert enorm veel tijd in de gedetailleerde planning van deze gebeurtenis. Uw bruidsjurk, uitnodigingen, fotograaf, bloemist, cateraar, entertainment en receptie. Dan wilt u dat aan al uw eisen en wensen wordt voldaan om deze dag voor u en uw bruiloftsgasten tot iets onvergetelijks te maken.

Voor deze korte tijd dat familie, vrienden en geliefden bij elkaar zijn op uw huwelijksfeest, heb je maar één kans om de gelegenheid te vieren en de herinneringen van jouw wens te creëren.

Mijn aanpak

Als professionele bruiloft DJ zorg ik ervoor dat uw trouwfeest tot in de puntjes verzorgd is. Dit doe ik door samen met u voor te bereiden en persoonlijk te bespreken wat voor u belangrijk is en welke sfeer u neer wilt zetten. Welke openingsdans, welke liedjes absoluut wel en welke niet? Hoe is de dag of avond ingedeeld? Indien nodig, stem ik ook af met de locatie waar uw feest plaats vindt en andere ingeschakelde partijen.

U kunt bij mij rekenen op:

  • Professionele geluidsinstallatie, afgestemd op de grootte van de groep en de locatie
  • Passende verlichting die bijdraagt aan de feestelijkheid en waar mogelijk aangevuld met sfeerelementen, afgestemd op uw thema
  • Ruime collectie aan dansbare muziek uit diverse genres en tijdperken
  • Backup apparatuur ingeval van uitval
  • Backup DJ in geval van ziekte

Uw feest

Dit alles doe ik met als doel om het totaalplaatje naar uw ideaal vorm te geven in mijn streven te ontzorgen en een fantastische herinnering te creëren. In een feest van herkenning en verrassing is de dansvloer de hele avond gevuld, waarbij jong en oud het naar hun zin hebben.

Wedding